Leírás és Paraméterek
Eperkrémmel töltött diabetikus tejcsokoládé fruktózzal. Kakaó szárazanyagtartalom a csokoládéban legalább 37%.100g
Súly | 100g |
Vélemények
Összetevők
Tejcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 40%.
A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiségeN belül.
Összetevők:
fruktóz(37%), sovány tejpor, kakaóvaj, növényi zsír (pálma és shea), kakaómassza, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, növényi zsír (shea és pálma), tejzsír, eperpor, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, étkezési sav: citromsav, színezékek: kárminok.
Átlagos tápérték | 100 g-ban: |
---|---|
energia: | 2311 kJ (553 kcal) |
zsír: | 35,0 g |
amelyből telített zsírsavak: | 20,0 g |
szénhidrát: | 49,0 g |
amelyből cukrok: | 48,0 g |
fehérje: | 8,7 g |
só: | 0,08 g* |
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Allergia info: Tartalmaz szóját, tejet. Nyomokban dióféléket tartalmazhat.