Leírás és Paraméterek
Diabetikus fehér csokoládé fruktózzal. Kakaó szárazanyagtartalom a csokoládéban legalább 33%. 100g
Súly | 100g |
Vélemények
Összetevők
Kakaó-szárazanyag: legalább 33%.
A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiségen belül.
Összetevők:
fruktóz(40%), kakaóvaj, zsíros tejpor, sovány tejpor, növényi zsír (shea és pálma), tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, aromák.
Átlagos tápérték | 100 g-ban: |
---|---|
energia: | 2501 kJ (598 kcal) |
zsír: | 42,0 g |
amelyből telített zsírsavak: | 26,0 g |
szénhidrát: | 50,0 g |
amelyből cukrok: | 50,0 g |
fehérje: | 6,0 g |
só: | 0,09 g* |
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Allergia info: Tartalmaz szóját, tejet. Nyomokban dióféléket tartalmazhat.