Leírás és Paraméterek
Elit Dubai Taste Trüffel Válogatás 165g
Tejcsokoládés trüffel válogatás pisztáciás kadayif tésztás, mogyorós kadayif tésztás és kókuszos kadayif tésztás töltelékkel
Származási ország:Törökország
Súly | 165g |
Vélemények
Összetevők
Tejcsokoládé kókuszos és kadayif tésztás töltelékkel: Tejcsokoládé (66%) (cukor, tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanillin). Kókuszos kadayif tésztás töltelék (32%) (cukor, növényi zsír (pálma), tejpor, kókusz (15%), kadayif tészta (5%) (búzaliszt (glutén), víz, só), emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanillin). Fehércsokoládé (2%) (cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanillin). Tejcsokoládé pisztáciás és kadayif tésztás töltelékkel: Tejcsokoládé (66%) (cukor, tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanillin). Pisztáciás kadayif tésztás töltelék (cukor, pisztácia (25%), növényi zsír (pálma), tejpor, kadayif tészta (5%) (búzaliszt (glutén), víz, só), savópor (tej), maltodextrin, emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanillin). Étcsokoládé (2%) (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanillin). Tejcsokoládé mogyorós és kadayif tésztás töltelékkel: Tejcsokoládé (66%) (cukor, tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanillin). Mogyorós kadayif tésztás töltelék (32%) (mogyoró (27%), cukor, növényi zsír (pálma), tejpor, kadayif tészta (5%) (búzaliszt (glutén), víz, só), savópor (tej), maltodextrin, emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanillin). Karamellizált fehércsokoládé (2%) (cukor, kakaóvaj, tejpor, karamellizált cukor, emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma (vanillin). Tartalmazhat mandulát. Kakaó szárazanyag tartalom a tejcsokoládéban legalább 33%.
Tápértékre vonatkozó információk:
Átlagos tápérték tartalom | /100 g |
Energia |
2286 kj 547 kcal |
Zsír | 34,8 g |
amelyből telített zsírsavak | 20,8 g |
Szénhidrát | 51,5 g |
amelyből cukrok | 40 g |
Fehérje | 7 g |
Só | 0,3 g |