Leírás és Paraméterek
Tutti Fagyipor Puncs 80g 12 gombócelkészítéséhez
Tutti vanília ízű fagyipor házi fagylalt készítéséhez. Egy tasakból 4x150 ml fagylalt készíthető, vagy egy átlagos fagyikanállal (ø50 mm) 12 gombóc.
Elkészítése:
200 ml hideg tejet egy magasfalú edénybe öntünk és hozzáadjuk a fagylaltport. Kézi robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton keverjük a krémállag eléréséig (kb. 3 perc). A felvert fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. A fagylaltot egy adagban is lefagyaszthatjuk, ebben az esetben 4 óra hűtési idő szükséges.
Súly | 80g |
Vélemények
Összetevők
Összetétel:ccukor, dextróz, sovány TEJpor,habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókusz olaj, emulgeálószerek:zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsav-észterei; TEJfehérje, stabilizátor:kálium-foszfátok), sűrítőanyagok (guargumi, karragén), aromák, színezékek (annatto norbixin, azorubin*)
Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, dióféléket, zellert puhatestűeket és szulfitot feldolgozó üzemben készült.
Tápértékek 100 grammonként :
Energia: 407 (kcal) /1722 (kJ) Zsír: 5,2g zsír, ebből telített zsírsavak: 4,9g szénhidrát: 84g, ebből cukor: 80g Só: 0,07g,fehérje:5,5g